0615606116
info@detekstpsycholoog.nl

Wie?

Mijn naam is Charlotte Phebe Post, ik ben 41 jaar en woon in Noord-Holland. Ik ben tekstschrijver en cognitief psycholoog.

Opdrachtgevers
Ik werk voor verschillende opdrachtgevers, zoals communicatie- en marketingbureaus, tijdschriften en kranten.
Ik schrijf regelmatig artikelen voor onder meer de populairwetenschappelijke website Scientias.nl, het tijdschrift Onze Hond en het Noordhollands Dagblad.

Interesses en specialisaties
Ik ben met name geïnteresseerd in de invloed van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op ons brein. Daarnaast schrijf ik al vele jaren teksten over de psychologie en het gedrag van dieren.

Door mijn achtergrond in de psychologie ben ik tevens gespecialiseerd in het verduidelijken van wetenschappelijke teksten en het afnemen en uitwerken van persoonlijke interviews. Op deze website kunt u enkele voorbeelden vinden van mijn werk.

Contact

Email: info@detekstpsycholoog.nl

Telefoonnummer: 06 1560 6116

Of vul het contactformulier in:

6 thoughts on “Wie?”

 1. roosmetblog schreef:

  Hoi Charlotte, prachtige blog heb jij. Kan ik nog wat van leren; 🙂 Zoals je in mijn blog lezen kan ben ik het fiere liefhebbende baasje van Roos. Kan jij me tips geven wat ik best doe om Roos het drijven van auto’s af te leren?
  groetjes Helene en Roos

  1. Charlotte Post schreef:

   Hoi Helene en Roos! Dank je wel voor je compliment 🙂 Ik heb deze blog al heel lang maar doe er eigenlijk veel te weinig mee. Daar gaat binnenkort wel verandering in komen want ik ga mijn artikelen en recensies (ik schrijf voor Hondenmanieren) naar deze blog overzetten omdat ik mijn website te duur vond worden. Leuk ook dat jij een blog hebt over je Border Collie! Wat betreft het ongewenste drijven… ik weet niet precies waar je woont, maar Mike van der Most organiseert regelmatig workshops die hier op gericht zijn. Die kan ik je zeker aanraden. http://www.descheperij.nl/Honden/Workshops-en-clinics Ik zou je ook wel wat tips kunnen geven maar ik weet niet wat je zelf al geprobeerd hebt? Groetjes Charlotte

   1. roosmetblog schreef:

    Hoi Charlotte,
    Ik woon in Oudenaarde ( dicht bij Gent), België. Ik ga je artikelen zeker lezen! Wat probeerde ik zelf? Roos doen zitten telkens er een auto afkomt. Maar we wonen aan een drukke baan, dus dat was onbegonnen werk, want dan kan je niet wandelen…Dus dit gaf ik al gauw op. Op het voetpad, tegen het verkeer in lopen, dus Roos loopt aan de kant van de huizen en niet aan de kant van de auto’s. Dit helpt een beetje. Maar in het begin van de wandeling , draait ze rond als ze een auto ziet en trekt enorm. En als ik op terugweg ben naar huis ( de baan waar we wonen) stopt ze met trekken en verliest ze interesse in de auto’s..Wat ik vreemd vind is dat Roos bij oefeningen in de tuin mooi naast me loopt en naar me kijkt. ( volgens de boekjes) maar als ik dit probeer door te trekken naar de baan met auto’s, heeft ze geen oog meer voor me…Ik kon het happen naar fietsen en steppen, en kinderwagens afleren. Dus dit doet ze zelden nog…Groetjes Helene en Roos

 2. dogcases schreef:

  Hoi Charlotte

  ik vind dat je fantastisch schrijft en ook nog eens over boeiende onderwerpen.. Ik lees ze met veel plezier… Complimenten. Ook de boekrecensies waardeer ik zeer, voorkomt dan in ieder geval dat ik een nutteloos boek aanschaf ;)….

  Ik zou graag af en toe een artikel (of deel ervan) willen delen, omdat me gewoon de tijd ontbreekt alles zelf te schrijven en het is zo goed en duidelijk dat ik het jammer vindt als niet meer mensen hier kennis van nemen… Dus mag ik jouw artikelen delen met naams- en bronvermelding, natuurlijk ?

  Groeten Kees

  1. Charlotte Post schreef:

   Hoi Kees,
   Wauw, dank je wel voor je mooie complimenten! Daar ben ik heel blij mee. 🙂
   Natuurlijk mag je het delen met bronvermelding, leuk juist!
   Groetjes,
   Charlotte

 3. Caroline Gravekamp schreef:

  Hallo Charlotte, wat een interessante artikelen. Ik zou heel graag je afstudeerscriptie lezen maar kan de link in het artikel niet openen. (Server onvindbaar) Is er een andere mogelijkheid om deze te lezen?
  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *