Over mij

Over mij

De TekstPsycholoog is Drs. Charlotte Phebe Post uit Den Helder. Ze is afgestudeerd in de cognitieve psychologie aan de Universiteit van Leiden en is werkzaam als freelance journalist, techpsycholoog en tekstschrijver.

Charlotte schrijft voor verschillende websites, kranten en tijdschriften, waaronder MT/Sprout, Innovation Origins en het Noordhollands Dagblad.

 Contact

Email: info@detekstpsycholoog.nl

Telefoonnummer: 06 1560 6116

Of vul het contactformulier in:

  6 Replies to “Over mij”

  1. Hoi Charlotte, prachtige blog heb jij. Kan ik nog wat van leren; 🙂 Zoals je in mijn blog lezen kan ben ik het fiere liefhebbende baasje van Roos. Kan jij me tips geven wat ik best doe om Roos het drijven van auto’s af te leren?
   groetjes Helene en Roos

   1. Hoi Helene en Roos! Dank je wel voor je compliment 🙂 Ik heb deze blog al heel lang maar doe er eigenlijk veel te weinig mee. Daar gaat binnenkort wel verandering in komen want ik ga mijn artikelen en recensies (ik schrijf voor Hondenmanieren) naar deze blog overzetten omdat ik mijn website te duur vond worden. Leuk ook dat jij een blog hebt over je Border Collie! Wat betreft het ongewenste drijven… ik weet niet precies waar je woont, maar Mike van der Most organiseert regelmatig workshops die hier op gericht zijn. Die kan ik je zeker aanraden. http://www.descheperij.nl/Honden/Workshops-en-clinics Ik zou je ook wel wat tips kunnen geven maar ik weet niet wat je zelf al geprobeerd hebt? Groetjes Charlotte

    1. Hoi Charlotte,
     Ik woon in Oudenaarde ( dicht bij Gent), België. Ik ga je artikelen zeker lezen! Wat probeerde ik zelf? Roos doen zitten telkens er een auto afkomt. Maar we wonen aan een drukke baan, dus dat was onbegonnen werk, want dan kan je niet wandelen…Dus dit gaf ik al gauw op. Op het voetpad, tegen het verkeer in lopen, dus Roos loopt aan de kant van de huizen en niet aan de kant van de auto’s. Dit helpt een beetje. Maar in het begin van de wandeling , draait ze rond als ze een auto ziet en trekt enorm. En als ik op terugweg ben naar huis ( de baan waar we wonen) stopt ze met trekken en verliest ze interesse in de auto’s..Wat ik vreemd vind is dat Roos bij oefeningen in de tuin mooi naast me loopt en naar me kijkt. ( volgens de boekjes) maar als ik dit probeer door te trekken naar de baan met auto’s, heeft ze geen oog meer voor me…Ik kon het happen naar fietsen en steppen, en kinderwagens afleren. Dus dit doet ze zelden nog…Groetjes Helene en Roos

  2. Hoi Charlotte

   ik vind dat je fantastisch schrijft en ook nog eens over boeiende onderwerpen.. Ik lees ze met veel plezier… Complimenten. Ook de boekrecensies waardeer ik zeer, voorkomt dan in ieder geval dat ik een nutteloos boek aanschaf ;)….

   Ik zou graag af en toe een artikel (of deel ervan) willen delen, omdat me gewoon de tijd ontbreekt alles zelf te schrijven en het is zo goed en duidelijk dat ik het jammer vindt als niet meer mensen hier kennis van nemen… Dus mag ik jouw artikelen delen met naams- en bronvermelding, natuurlijk ?

   Groeten Kees

   1. Hoi Kees,
    Wauw, dank je wel voor je mooie complimenten! Daar ben ik heel blij mee. 🙂
    Natuurlijk mag je het delen met bronvermelding, leuk juist!
    Groetjes,
    Charlotte

  3. Hallo Charlotte, wat een interessante artikelen. Ik zou heel graag je afstudeerscriptie lezen maar kan de link in het artikel niet openen. (Server onvindbaar) Is er een andere mogelijkheid om deze te lezen?
   Alvast bedankt!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *